Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Európa.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Európa.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: europa.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 26 db
Amszterdam

Amszterdam

Hogyan érdemes Amszterdamba menni, mit érdemes megnézni és hol érdemes lakni. Itt minden infó megtalálható, amire szükséged lehet egy amszterdami utazás előtt. Az Amszterdamba jutás lehetőségeitől a szálláson át az aktuális időjárásig mindent megtalálsz. Amszterdam nevezetességeiről is találsz hasznos linkeket. Látogasd meg Amszterdam nevezetességeit. Olcsó repülőjegy Amszterdam.

Ausztriai utazás

Ausztriai utazás

A gyűjtemény Ausztriát mutatja be tartományok szerint rendezve, az országról fontos információkat közvetít. Utazási, kirándulási lehetőségek, sportolási és természetjáró kínálatokat ismertet meg, valamint szálláslehetőségekről ad áttekintést.

Ausztriai várak

Ausztriai várak

Ausztriában található várakról tartományok szerint rendezve. A várak mai kihasználásáról: múzeum, vendéglátóhelyek, rendezvénytermek., idegenforgalmi hasznosítás. Várak rendezvényei középkori hangulatban. Az osztrák várak magyar vonatkozásai.

Európa magazin hírek
Európa történelme - Ókor
Európa történelme - Ókor I.e. 4000 és 3000: Megalitok kora. Európában sokféle megalitnak nevezett sírköveket emelnek. I.e. 2000 körül: Európa két arca, míg a mediterrán vidékeken élők technikája egyre fejlettebb, Európát még mindig kőkorszaki életet élő nomádok lakják, akik Ázsia egyes részeibe is elvándorolnak. I.e. 1400 és 1200 A görög és mediterrán hajósnépek letelepedésre...
Európa történelme - Középkor
Európa történelme - Középkor A középkor a Római Birodalom (I.u.476-os) bukásával veszi kezdetét, és egészen...
Régiók, államok
Régiók, államok Európa hat földrajzi régiója és államaik Nyugat-Európa - Franciaország....
Bulgária

Bulgária

Bulgária a Fekete-tenger partján fekvő állam Délkelet-Európában. Az ország 2007. január 1. óta az Európai Unió tagja. Bulgária figyelemreméltó, ezer éves múltra visszatekintő kulturális örökséggel rendelkezik. Az ország területén 36 történelmi-kulturális rezervátum és több mint 40 000 kulturális emlékmű található. Forrás: Wikipédia. Az oldalon megtalálja a nagyobb városok honlapjait, utazáshoz szükséges információkat, fontosabb intézményeket, fórumokat, képeket és még élménybeszámolókat is olvashat.

Dublin

Dublin

Ez az oldal bemutatja Dublin történelmét és legfőbb nevezetességeit. Továbbá hasznos információk és érdekességeket tartalmaz Dublinról. Utazási ajánlatok, olcsó repülőjegy és szállásfoglalási lehetőségek Dublinba. Linkek Dublin közlekedésével kapcsolatban. Utazzon Dublin városába kedvező árakon.

Erdélyi Utazás

Erdélyi Utazás

Erdély látnivalói és nevezetességei, épített és természeti örökég, állat- és növényvilág. Legendák földje. Szálláslehetőségek, utazási irodák kínálata Erdélyi utakra. Fotógyűjtemények Erdélyről, irodalom, könyvajánló, útikönyvek, térképek.

Finnország

Finnország

Finnországi utazással kapcsolatos oldal ahol mindent megtudhatsz a látnivalókról valamint utibeszámolók várnak és finnországi városokról is részletes leírások segítségével hozzájuthatsz minden lényeges információhoz.

Franciaország

Franciaország

Franciaország általános ismertetése, városok, látnivalók, az ország művészetének (irodalom, képzőművészet, stb.) történetének bemutatása. Párizs látnivalói. Könyvismertetők. Híres francia személyiségek.

Hargita megye

Hargita megye

Hargita megye Erdély keleti részén helyezkedik el. Székhelye Csíkszereda (41 971 lakos). A linkgyűjtemény Hargita megyét, annak főbb nevezetességeit, múzeumait, könyvtárait, szálláshelyeit, hivatalait, egyesületeit, alapítványait, magyar iskoláit, sportját, megyei vállalkozásait, továbbá Csíkszeredát, Gyergyószentmiklóst, Maroshévízt és Székelyudvarhelyt mutatja be.

Hirdetés
Horvát városok

Horvát városok

Horvátországi városokról információk, tanácsok, leírások. Nevezetességek ismertetése, a régiók városai, Dalmácia, Kvarner, Isztria, Közép-Horvátország városai, Horvátország főváros. Fotók és filmek horvát városokról. Cikkek és élménybeszámolók. A városok történelme, kulturális öröksége.

Horvátországi Utazás

Horvátországi Utazás

Az oldal segítséget nyújt Horvátországba tervezett utazás megtervezéséhez. Információkat nyújt a természeti és ember alkotta látnivalók megismeréséhez. Hasznos adatok az országról, az országba való utazásról.

Kárpátalja

Kárpátalja

Kárpátaljáról tömören a lényeges webhelyeket összefoglalva, amelyeket érdemes meglátogatni. Megismerheti az egykori magyar terület történelmét, földrajzát ,nevezetességeit valamint turisztikai látnivalóit egyaránt.

Kolozsvár - Cluj Napoca

Kolozsvár - Cluj Napoca

Kolozsvár, a kincses város. Információk és látnivalók Erdély fővárosából. Szállások és éttermek gyűjtőhelye, információk a tanulási lehetőségekről. Minden információ ami fontos lehet egy látogatónak a városról. Kolozsvári kalauz a kincses városba érkezőknek.

Külföldi magyar oldalak

Külföldi magyar oldalak

A külföldön élő vagy oda készülő magyarok könnyen megtalálnak itt blogokat, fórumokat, eseményeket, közösségi oldalakat, munka, utazás, ingyenes hirdetés és szállás lehetőségeket országonként és tájegységenként rendszerezve. Hasznos információk gyűteménye, aminek segítségével bátrabban vághatsz neki a nagyvilágnak vagy tartalmasabbá teheted a kint tartózkodásod. Barátokat szerezhetsz, megismerheted az adott ország helyi szokásait, kihagyhatatlan látnivalóit és nevezetességeit.

London

London

Információk Londonról, úgy mint: utazás, repülőjegy, szállás, nevezetességek, képek, munka, közlekedés, szállás, történelem. London az Egyesült Királyság és azon belül Anglia fővárosa, világváros. A világ egyik politikai, pénzügyi és kulturális központja. Európa és a világ egyik legkozmopolitább és az Európai Unió legnépesebb városa. Itt megtalál mindent ami London.

Mini államok

Mini államok

Az oldal áttekintést nyújt az Európai és Európán kívüli mini- ill. törpeállamokról, mint Vatikán, San Marino, Monaco, Málta, Liechtenstein, Andorra, Luxemburg, Barbados, stb. Ismerteti ezen országok földrajzát, politikai rendszerét, látnivalóit, valamint fotókat. Megtalálhatók a világ 'minivárosai' is itt.

Németország

Németország

Németország bemutatása. Az oldalon találhatja külön dobozokban : Berlini honlapok, a Magyarországon található német cégek, Németország híres szülötteit, Játékokat, Közlekedéséről, Látnivalóiról, múzeumairól, oktatásáról, sportjáról, tartományairól szóló honlapokat. Kereshet a Németország szövetségi államainak munkalehetőségei között.

Tuti menü