Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Európa térképei képes leírás - Európa.tlap.hu
részletek »

Európa térképei - Európa.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: europa.tlap.hu » Európa térképei
Keresés
Találatok száma - 6 db
Google térkép

Google térkép

A Google Maps a Google által fejlesztett ingyenes online térképszolgáltatás. Az elérhető térképek és műholdfelvételek az egész Földet lefedik. 2005. október 6-a óta a Google Maps hivatalosan a Google Local név alatt érhető el. 2006. április 25. óta sok más európai ország között Magyarországról is elérhetők utcanévadatok, melyek 2007. május eleje óta kereshetők is. 2007 novembere óta a budapesti buszok adatai is megtalálhatók. A Google Mapsban szabadon mozgatható és nagyítható térképeket találunk. A megjelenített részletek a nagyítástól függően folyamatosan változnak. A térképet egérrel és kurzorbillentyűkkel is mozgathatjuk. A legtöbb európai országban (így például Magyarországon is) lehetőség van útvonalak tervezésére. Különböző nevezetes helyeket is lehet találni a Google Maps segítségével, például szállodákat, pizzériákat vagy színházakat. Ha Győrben színházat szeretnénk keresni, akkor a keresőbe beírhatjuk azt, hogy 'színház Győrben', és a térképen megjelennek a lehetőségek. Ha pedig beírjuk a tartózkodási helyünket, a program útvonalat is tud ajánlani, ami a térképen is megjelenik.

iGO 8 navigáció

iGO 8 navigáció

A Nav N Go iGO 8 egy 3 dimenziós GPS navigációs szoftver, amely segít nekünk háztól házig navigálni egész Európában. A szoftver Európa 43 országának részletes térképét tartalmazza, és kompatibilis a legtöbb Windows Mobile alapú mobil eszközzel, amelyhez csupán a csomagban található SD memóriakártyát kell csatlakoztatnia, és már indulhat is. A navigációs szoftver kezelése gyorsan és könnyen megtanulható, minden funkció egy-két képernyőérintéssel elérhető. Valódi térhatású navigációról van szó az épületek, jellegzetes tájékozódási pontok és a városok 3D-s modelljeivel. A térkép programban elkészítheti saját POI adatbázisát, valamint elmentheti kedvenc útvonalait is. A magyarul is beszélő Nav N Go iGO 8 garantálja a megbízható hangnavigálást 30 különböző nyelven.

Itt voltam!

Itt voltam!

Bemutatjuk a világot! Segíts ebben Te is és meséld el nekünk, hogy hol voltál! Tegyél fel a közösségi web2 térképes portálunkra leírásokat, fényképeket, videókat! Tekintsd meg a katalógusban, hogy mások merre jártak a nagyvilágban! Készítsd el a családfádat, akár a rokonaiddal együtt! Szerezz ismerősöket, barátokat, útitársakat. Töltsd ki az adatlapodat, hogy az Itt voltam! közössége megismerhessen Téged is. Tervezd meg az utadat az útvonaltervezővel, vagy keress az utcakeresővel. Nézd meg milyen most az időjárás, vagy hol volt földrengés. Utazáshoz, nyaraláshoz tekintsd meg útikönyv ajánlatainkat, vagy keress magadnak megfelelő térképet, atlaszt. Ismerd meg, hogy miként használhatod a 3D-s műhold térképet, a Google Earth plugin szolgáltatást.

Európa magazin hírek
Európa történelme - Ókor
Európa történelme - Ókor I.e. 4000 és 3000: Megalitok kora. Európában sokféle megalitnak nevezett sírköveket emelnek. I.e. 2000 körül: Európa két arca, míg a mediterrán vidékeken élők technikája egyre fejlettebb, Európát még mindig kőkorszaki életet élő nomádok lakják, akik Ázsia egyes részeibe is elvándorolnak. I.e. 1400 és 1200 A görög és mediterrán hajósnépek letelepedésre...
Európa történelme - Középkor
Európa történelme - Középkor A középkor a Római Birodalom (I.u.476-os) bukásával veszi kezdetét, és egészen...
Régiók, államok
Régiók, államok Európa hat földrajzi régiója és államaik Nyugat-Európa - Franciaország....
Navigálj Gyurcival

Navigálj Gyurcival

Az oldal témája a műholdas navigáció, kiegészítve egy kis Androiddal. Megtalálható itt minden vele kapcsolatos hír és érdekesség valamint Gyurci személyes blogja is. Itt elérhető minden információ ahhoz, hogy GPS-t használva utazzál, csavarogjál bárhol a világon. A navigációs rendszerekhez megjelenő új térképekről is néha már megjelenés elött is tudomást szerezhetsz.

Panoramio

Panoramio

A Panoramio egy közösségi alapú oldal, ahol felfedezheted a világot fényképek által: városok, természeti csodák, bármit meglátogathatsz. A Panoramio a tehetségek bemutatkozóhelye, ablak a világra és egy közösség, ahol a felhasználók adják a tartalmat. A Panoramio fotói nem tartalmaznak kereskedelmi üzeneteket. A Panoramio más, mint a többi fotómegosztó oldal, mert itt a fényképek elsősorban helyeket illusztrálnak. Ahogy a Panoramio-n szétnézel észreveszed, hogy itt nincsen annyi fotó barátokról, vagy épületek előtt pózoló családokról, érdekesnek tünő felületekről - a Panoramio a világ felfedezéséről szól. Minden Panoramio-ra feltöltött fotónak esélye van megjelenni a Google Earth Panoramio rétegén. Minden fotó alatt olvasható egy szöveg, miszerint a fotót elbírálták, kiválasztották-e a Google Earth-re. Minden hónapban egyszer átküldjük a kiválasztott fotókat.

Térkép kalauz

Térkép kalauz

Európai országok és városok online ingyenes térképei a webről. Kínálatunk rendkívül széles, és minden szükséget kielégít: útvonaltervezés, utcakeresés, településkereső a legkisebb településen is, rendezvények, múzeumok, közérdekű információk keresése, távolságmérés, GPS koordináták és Google map térkép.

Tuti menü