Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Európai látnivalók képes leírás - Európa.tlap.hu
részletek »

Európai látnivalók - Európa.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: europa.tlap.hu » Európai látnivalók
Keresés
Találatok száma - 11 db
Európa az öreg hölgy

Európa az öreg hölgy

Európa az öreg kontinens magáénak tudhatja a világ legszebb városait, hiszen megcsodálhatjuk Párizs fényeit, gondolázhatunk Velencében, sört csapolhatunk Dublinban, meglátogathatjuk az angol királynő rezidenciáját, elsétálhatunk a Colosseumhoz és még sorolhatnám a számtalan csodát és látnivalót, melyet Európa kínál a turistáknak.Weboldalunkon ezekről a csodákról olvashat bővebbek, csodálatos fényképekkel illusztrálva.

Európa csodái

Európa csodái

Európa építészeti csodái. Ember alkotta csodák az Európai kontinensen. Európa különleges építményei az ókortól a XX. századig. Az építészet kiemelkedő alkotásai Európában, a megalitikus építményektől a modern építészetig. Az európai kultúra legjelentősebb építészeti emlékei Newgrange-től a Pompidou Központig.

Információk Németország nagyvárosairól

Információk Németország nagyvárosairól

Az oldal azért jött létre, hogy információkkal segítsen mindenkinek aki a németországi városok iránt érdeklődik. Van aki Németországba akar utazni, de vannak olyan emberek is akik csak hobbiból érdeklődnek más ország városai iránt, és szeretnék megismerni az illető országok, városok kultúráját. Oldalunkon jelenleg 12 város leírása található meg, viszont ez folyamatosan bővül. A városok között megtalálható München, Augsburg, Dortmund és Hannover is. Hozzászólásokat, és személyes élményeket szívesen fogadunk.

Európa magazin hírek
Európa történelme - Ókor
Európa történelme - Ókor I.e. 4000 és 3000: Megalitok kora. Európában sokféle megalitnak nevezett sírköveket emelnek. I.e. 2000 körül: Európa két arca, míg a mediterrán vidékeken élők technikája egyre fejlettebb, Európát még mindig kőkorszaki életet élő nomádok lakják, akik Ázsia egyes részeibe is elvándorolnak. I.e. 1400 és 1200 A görög és mediterrán hajósnépek letelepedésre...
Európa történelme - Középkor
Európa történelme - Középkor A középkor a Római Birodalom (I.u.476-os) bukásával veszi kezdetét, és egészen...
Régiók, államok
Régiók, államok Európa hat földrajzi régiója és államaik Nyugat-Európa - Franciaország....
Látnivalók az európai országokban

Látnivalók az európai országokban

Rengeteg utazási iroda oldal található az interneten, ám kevés olyan oldal van, ahol több információt is lehetne találni az európai országokról, ezért létrehoztunk egy oldalt, melyben ismertetjük az európai országokat, ezeknek látnivalóit és érdekességeit, esetleg gazdaságát. Egyenlőre még csak 9 ország található a listán, ám ez a szám folyamatosan növekszik, amíg el nem fogynak a hiányzó országok. A kilenc ország között megtalálható Franciaország, Svédország, Olaszország, Horvátország és Portugália is.

Látnivalók Európában

Látnivalók Európában

Szülőhazánkban és körülöttünk rengeteg látnivaló található. Ezen látnivalók megtalálása és felfedezése nem egyszerű feladat, viszont az Utazás 365 próbál kedvező tanácsokat kínálni mindenki számára, aki hajlandó egy picit olvasgatni nálunk. Évszaktól függően mindig el tudod dönteni, hogy hova érdemes ellátogatnod, melyik az az európai ország, ahol megtalálhatod a számításaidnak megfelelő kihívást, látnivalót és jól érezheted magad. Mivel elsődlegesen mindenki a melegebb vidékeket részesíti előnyben, így az oldalon mi is próbáltunk ehhez igazodni és részleges sziget és város ismertetőkkel színesítettük az oldalunkat.

Olaszországi Toszkána

Olaszországi Toszkána

Két évtizedes tapasztalat Olaszország bemutatásában: a CIAO TRAVEL Kft. húsz éve utaztat Olaszországba. Folyamatosan bővülő kínálatunkban több mint 300 apartman és különböző komfortfokozatú szálloda szerepel. Az ország egész területére szervezünk nyaralásokat, a legnépszerűbb városok közé tartozik Róma, Firenze, Velence, Jesolo, Bibione és Lignano. Weboldalunkon online is lefoglalhatja a kiválasztott szállást, amihez csak nevét, elérhetőségét, a pontos időpontot és a kért ellátást kell megadnia.

Sirava élménybeszámoló

Sirava élménybeszámoló

Sokan nem ismerik a Szlovák tengert, ami Európa 12. legnagyobb tava, pedig nekik olyan, mint nekünk a Balaton. Csodálatos környezetben fekszik, a Vihorlát hegység partján. A parton körben rengeteg kiadó magánszállás, vendégház, apartman és több csillagos szálloda is található. Nyári időszakban lehet séta hajózni, sokan fürödnek is, bár egy kicsit hűvös a vize, mert ez a tó nem más, mint a Zempléni víztározó, a partja pedig kavicsos. A horgászok is szívesen keresik fel, mert nagyon sok hal van a vízben. Ezen az üdülőhelyen töltöttem el családommal egy pár napot, melyről bővebben írok honlapomon az élménybeszámolómban, mely kicsit kedvcsináló is egy hasonló túrához.

Skandinávia

Skandinávia

A Bono Utazási Központ - Skandináv Utazási Központ azzal a céllal jött létre, hogy egyedi igényeknek is megfelelő, színvonalas, élménydús, kreatív utakat kínáljon. Világlátott, tapasztalt munkatársaink mindent elkövetnek annak érdekében, hogy a lehető legjobb utazási ajánlatot állítsák össze Önnek.

Spanyolország - Benidorm - Aqualandia

Spanyolország - Benidorm - Aqualandia

Costa Blancan, Benidormban található a tengerpart legnagyobb és legismertebb akvaparkja az Aqualandia. Minden korosztály részére található itt szórakozás: medencék, óriáscsúszdák, állatfigurákat ábrázoló szökőkutak.

Hirdetés
Törökország - Kusadasi - Adaland aquapark

Törökország - Kusadasi - Adaland aquapark

Az Adaland Európa legnagyobb vízi élményparkja. Az aquapark területén delfinárium, és Európa egyetlen akváriumparkja is megtalálható. A modern aquaparkot a New York Post nemrégiben a világ 10 legnagyobbja közé sorolta

Világörökségek

Világörökségek

1972. november 16-án született meg az ezidáig legjelentősebb eszköz földünk egyetemes természeti és kulturális értékeinek megőrzésére: az UNESCO Világörökség Egyezménye. Az Egyezmény olyan egyedülálló jogi eszköz, amely globális felelősségvállalást tesz lehetővé a világ kulturális és természeti értékeinek megóvásáért.

Tuti menü