Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Irány Európa képes leírás - Európa.tlap.hu
részletek »

Irány Európa - Európa.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: europa.tlap.hu » Irány Európa
Keresés
Találatok száma - 9 db
Erdingi Magyarok

Erdingi Magyarok

Az Erdingi Magyarok története 2002 öszére nyúlik vissza, amikor is egy-két Erdingben élő magyarban felmerült az igény, hogy szervezni kellene egy Mikulás ünnepséget. Addig kb. 6-7 magyar családot ismertünk. A szervezés során egyre többen lettünk.

Freiburgi Magyarok Baráti Köre

Freiburgi Magyarok Baráti Köre

A Freiburgi Magyarok Baráti Köre 1988-ben alakult hivatalos bejegyzett egyesületté, a kezdetek azonban ennél jóval régebbre nyúlnak vissza. A háború után sokáig a magyar misék jelentették az egyetlen lehetőséget a magyar összejövetelekre, később kisebb-nagyobb törzsasztalok alakultak ki.

Irány London

Irány London

Cégünk 2005-ben alakult azzal a céllal, hogy támogassuk honfitársainkat. Mi mindannyian emlékszünk még rá milyen nehéz volt egyedül elindulni, úgyhogy megosztanánk veletek a tapasztalatainkat. Minden kezdet nehéz, de mi megkönnyítjük számotokra a legfontosabb alap, a szállás megteremtésével.

Európa magazin hírek
Európa történelme - Ókor
Európa történelme - Ókor I.e. 4000 és 3000: Megalitok kora. Európában sokféle megalitnak nevezett sírköveket emelnek. I.e. 2000 körül: Európa két arca, míg a mediterrán vidékeken élők technikája egyre fejlettebb, Európát még mindig kőkorszaki életet élő nomádok lakják, akik Ázsia egyes részeibe is elvándorolnak. I.e. 1400 és 1200 A görög és mediterrán hajósnépek letelepedésre...
Európa történelme - Középkor
Európa történelme - Középkor A középkor a Római Birodalom (I.u.476-os) bukásával veszi kezdetét, és egészen...
Régiók, államok
Régiók, államok Európa hat földrajzi régiója és államaik Nyugat-Európa - Franciaország....
Irány Németország

Irány Németország

A Németországban élő magyarok, ott dolgozók és oda utazók legjobb információs oldala. Állás, fórum, társkereső és hirdetés. Nem szeretnél lemaradni egy lehetőségről sem? Regisztrálj és iratkozz fel ingyenes hírlevél szolgáltatásunkra

Írországi magyarok

Írországi magyarok

Az írországi magyarok portálja. Minden amit csak tudni szeretnél az Írországi életrõl, munkavállalásról! Szállás, munka, utazás, fórumok, tippek. Magyar Orvosok, Ír ünnepnapok, Az Ír KRESZ, Légitársaságok

Külföldi magyarok társkereső

Külföldi magyarok társkereső

Dinamikusan fejlődő társkereső oldal ahol a külföldön élő magyarok találhatnak könnyen társat, barátot vagy akár örök szerelmet! Kizárólag fényképes profilok, adminisztrátori jóváhagyás bármilyen adatváltoztatás esetén a garancia arra, hogy jól választottál!

Magyar Egyesület Berlin

Magyar Egyesület Berlin

Kedves Érdeklődők, kedves Barátai Magyarországnak! A Magyar Kolónia Berlin e.V. szívélyesen üdvözli Önöket és szeretne röviden bemutatkozni. Egyesületünket 1846-ban alapították az itt Berlinben élő magyarok. Részletes leírást erről a Kolónia története oldalon olvashat.

Magyarok Londonban

Magyarok Londonban

Hasznos információk az Egyesült Királyságba valo belépéssel es az országban való letelepedéssel kapcsolatban, Hasznos információk munkavállalók számára, Hasznos információk, menetjegy (bérlet)árak, térképek, stb

Magyarok Luxemburgban

Magyarok Luxemburgban

Programajánló, Telekocsi oldalak, Cikkek, blogok Luxemburgról, Hasznos linkek, Levelezési listáink, Istentiszteleti alkalmak, Információk Luxemburgról, Munkavállalásról, Lakás- szálláskeresés, Utazás Luxemburgba(n), Magyar vállalkozók Luxemburgban stb.

Tuti menü